Valitse sivu

puuttuva hammasPuuttuva hammas voi olla monelle harmittava paikka. Varsinkin, jos hammas puuttuu edestä, jolloin se näkyy aina puhuessa ja hymyillessä. Puuttuva hammas on kuitenkin helppo korjata, sillä siihen on nyt tarjolla edullinen ratkaisu.

Korjaa hammas väliaikaisesti itse

Hampaan korjaaminen hammaslääkärillä voi olla kallista ja aikaa vievää. Pelkästään yhden uuden tekohampaan asentaminen voi maksaa yksityisellä puolella useita satoja ellei jopa tuhansia euroja. Julkisella puolella saa uuden hampaan hieman edullisemmin, mutta jonot ovat pitkiä ja uutta hammasta voi joutua odottamaan jopa useita kuukausia. Onneksi voit nyt tilata netistä itsellesi väliaikaisen hampaan.

Hampaan materiaalit tulevat nopeasti pienessä pakkauksessa ja mukana on kaikki mitä tarvitset uuden hampaan tekemiseen. Voit siis tehdä itse itsellesi väliaikaisen tekohampaan. Pakkaukseen sisältyvät tarkat ohjeet, joiden avulla uuden hampaan tekeminen on helppoa. Voit jopa sävyttää hammasmateriaalin vastaamaan omien hampaidesi sävyä, jolloin uusi hampaasi ei erotu omiesi joukosta. Uuden hampaan muokkaaminen onnistuu helposti itse ja se on nopea ratkaisu tilanteisiin, jossa tarvitset heti uuden tekohampaan, mutta hammaslääkäriin on pitkä jonotusaika tai uusi hammas maksaisi siellä niin paljon, että sinulla ei juuri nyt ole rahaa maksaa sitä.

Tekohampaan tekemiseen tilattavat materiaalit maksavat vain 25 euroa. Pakkaus sisältää ohjeet ja materiaalit ja kaiken pitäisi onnistua helposti ja nopeasti! Pakkaus lähetetään sinulle heti kun teet tilauksen, joten sinun ei tarvitse odotella kauaa että saat itsellesi tämän edullisen tilapäisratkaisun.

Väliaikainen hammas hätätilanteeseen

Itse valmistettu tekohammas kestää suussa jopa kuukausia, mutta se ei kestä kovaa käyttöä. Tämän vuoksi se sopiikin vain hätätilanteisiin, joissa tarvitset nopeasti uuden hampaan. Uuden hampaan valmistaminen voi kestää hammaslääkärillä kauan, joten tätä tekohammasta voit käyttää sillä välin kun hammaslääkäri valmistaa sinulle uuden pysyvän hampaan.

Hampaan voi menettää monella tapaa. Esimerkiksi tapaturmissa voi pahimmassa tapauksessa menettää useamman hampaan. Jos hampaat ovat ennestään huonossa kunnossa ja niihin on tehty aiemmin esimerkiksi juurihoito tai niitä paikattu paljon, ei välttämättä vaadita suurtakaan vahinkoa, kun hammas hajoaa. Esimerkiksi juurihoidettu hammas katkeaa helposti vaikkapa kovaa ruokaa syödessä. Jos puraiset kovaa leipää, hampaasi saattaa katketa. Pahimmassa tapauksessa se voi olla etuhampaasi, jolloin tarvitset pikaisesti uuden hampaan. Puuttuva etuhammas on ikävä haitta, mutta sitä voi joutua odottamaan hammaslääkärin kautta hyvinkin kauan.

Tilaa siis nettisivujemme kautta väliaikainen tekohammas, jonka voit itse asentaa suuhusi. Eikö kuulostakin mielenkiintoiselta? Pääset kokeilemaan itse hammaslääkärin työtä ja muotoilemaan itsellesi sopivan hampaan. Hammas ei maksa kuin 25 euroa, mikä on vain murto-osa oikeasta tekohampaasta. Et siis menetä paljoakaan rahaa kokeillessasi tätä vaihtoehtoa.