Valitse sivu

poistetun hampaan tilalle uusiElämme aikana, jolloin olemme paljon vähemmän riippuvaisia muista verrattuna aikaisempaan aikaan. Tämä koskee monia asioita, mutta hammaslääkäri näyttää olevan koskematon tässä suhteessa. Hampaiden hoitaminen itse ei tietenkään ole monimutkaista. Mutta mitä jos jotain on pielessä hampaissasi? Lähes kaikissa tapauksissa ongelman voi ratkaista vain hammaslääkäri.

Tulevaisuus muuttaa hampaiden hoitoa

Tulevaisuudessa tulee epäilemättä olemaan aika, jolloin pystymme tekemään itse enemmän hampaillemme kuin pelkkää puhdistamista hammasharjalla ja hammaslangalla. Lääketieteen alan kehitys on nopeaa, ja tämä koskee myös hammashoitoa. Esimerkiksi nykyään on jo mahdollista tehdä tilapäinen proteesi itse. Tässä tilapäisessä hammasproteesissa ei ole mukana hammashoitajaa tai hammaslääkäriä, mikä olisi käsittämätöntä vielä muutama vuosi sitten.

Tietenkin sinulle herää nyt kysymys siitä, miksi haluaisit tehdä väliaikaisen proteesin itse. Miksi et heti valitsisi lopullista ratkaisua, jonka hammaslääkäri neuvoo sinua tekevän? Syy siihen, miksi tilapäinen proteesihammas on erinomainen ratkaisu, tulisi etsiä tarinan taloudelliselta puolelta. Oletetaan esimerkiksi, että kaadut ja hampaasi vaurioituu. Useammin kuin kerran, olet “maksanut” tämän etuhampaan, koska sitä ei yksinkertaisesti enää voi korjata. Mitä hammaslääkäri suosittelee? Vaihtoehdot ovat silta, levy, implantti tai tekohammas. Me kaikki tiedämme, että tällaiset ratkaisut eivät ole koskaan kokonaan katettu hammasvakuutuksella, joten on usein paljon, mitä sinun on maksettava itse. Hampaiden korjaaminen sisältyy moneen tapaturmavakuutukseen, mutta jos hampaasi ovat ennalta huonossa kunnossa ja niiden huonon kunnon voidaan katsoa vaikuttaneen hampaan katkeamiseen, voi olla että sinulle ei korvata uuden tekohampaan hintaa kokonaan. Voit joutua maksamaan osan uudesta tekohampaastasi itse, mikä tietenkin harmittaa, jos kyseessä on kallis hammashoito. Tällaisissa tilanteissa voit hyödyntää tarjoamaamme väliaikaista hammasta, jonka saat tilattua erittäin edullisesti netin kautta suoraan kotiisi.

Saat aikaa maksaa pysyvän tekohampaasi

Eli mitä teet, jos sinulla valitettavasti ei ole taloudellista mahdollisuutta maksaa uuden hampaan hintaa heti? Voit kokeilla meidän tilapäistä hammasta. Poistetun hampaan tilalle uusi väliaikainen hammas hetkessä. Voit tilata väliaikaisen hampaan nopeasti, yksinkertaisesti ja halvalla verkkosivuillamme. Tilaaminen on erittäin helppoa ja sivustomme selkeät ohjeet neuvovat sinua tämän yksinkertaisen prosessin läpi. Kun tekohammas on valmis, et tarvitse liimaa tai liimapastaa kiinnittääksesi sen. Kiinnitä tämä tilapäinen proteesihammas kahden välissä olevan olevan hampaan väliin. Kiinnitä huomiota hampaan käyttöön, ettet syö tai juo sen kanssa tai nuku se suussa, ja tämä tilapäinen ratkaisu kestää useita kuukausia.

Tämä väliaikainen proteesihammas maksaa vain murto-osan hammaslääkärin lopullisesta ratkaisusta. Et voi päästä eroon tästä ratkaisusta, mutta tämä tilapäinen hammasproteesi antaa sinulle taloudellisesti liikkumavaraa, joten sinulla on aikaa sijoittaa rahaa sivuun ja et joudu puuttuvan hampaasi vuoksi rahaongelmiin.