Valitse sivu

kuitusiltaHammas voi vammautua monella eri tavalla. Yleensä hammas voi vaurioitua esimerkiksi iskun seurauksena. Hampaan voi lyödä maahan esimerkiksi kaatuessa tai siihen voi osua vauhdilla vaikkapa ovi. Hammas on yleensä aluksi arka tällaisen vahingon jälkeen ja sitä kannattaa käydä näyttämässä hammaslääkärille niin pian kuin mahdollista. Yleensä röntgenkuvilla pystytään tutkimaan ovatko hampaan juuret vaurioituneet. Jos hampaan juuret eivät ole enää elossa ja ne ovat katkenneet, hammas joudutaan todennäköisesti poistamaan. Hampaan mahdollinen vaurioituminen voi myös näkyä vasta myöhemmin ja esimerkiksi vasta muutaman vuoden kuluttua pystytään näkemään onko hammas enää elossa ja tarvitseeko hampaistoon asentaa esimerkiksi kuitusilta.

Muovailtava tekohammas netistä

Jos hammas lohkeaa iskun seurauksena, kannattaa ottaa siitä lohjennut osa talteen ja viedä se mukanaan hammaslääkärille. Se saatetaan vielä pystyä pelastamaan. Jos kuitenkin hammas on jo mennyttä kalua, ainoa vaihtoehto voi olla kallis tekohammas, joka yleensä on kruunu. Se porataan syvälle ikeneen ja maksaa yleensä hyvin paljon. Jos sinulla ei vielä ole varaa tällaiseen pysyvään ratkaisuun, voit käyttää vähän aikaa suussasi myös itse muovailtavaa tekohammasta. Voit tilata tällaisen pakkauksen nettisivuiltamme ja tehdä itsellesi toimivan hampaan. Hammas muovaillaan itse ja painetaan suuhun pakkauksen mukana tulevien ohjeiden mukaan. Saat edullisen ja väliaikaisen ratkaisun peittämään aukkoa suussasi. Etenkin jos sinulta puuttuu etuhammas, se saattaa olla häiritsevä elementti sekä puhuessa että hymyillessä. Voit täyttää tuon puuttuvan hampaan aukon tilaamalla väliaikaisen hampaan pakkauksen.

Sinun ei tarvitse olla hammaslääkäri ja omata aikaisempaa kokemusta hampaiden muovailusta, vaan voit kokeilla tuotettamme ilman mitään aiempaa osaamista. Tuotepakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset uuden väliaikaisen hampaan muovaamiseen. Tämä voi olla ratkaisu sinulle, jos sinun täytyy vielä kerätä rahaa saadaksesi itsellesi uuden pysyvän hampaan. Voit käyttää sillä aikaa tätä väliaikaista ratkaisua suussasi jopa kuukausia. Pakkauksessa on aineet myös hampaan sävyttämiseen, joten sinun ei tarvitse pelätä, että väliaikainen hammas erottuisi suustasi muista hampaista. Voit tehdä siitä saman värisen kuin nykyisistä hampaistasi. Tämä ratkaisu helpottaa elämääsi, sillä sinun ei enää tarvitse peitellä puuttuvaa hammastasi.

Pikainen toimitus

Pakkaus pyritään lähettämään niin pian kuin mahdollista, joten sinun ei tarvitse olla kauaa ilman hammasta. Hammasvamma voi sattua kenelle vaan ja milloin vaan. Hammas voi vaikkapa katketa ruokaa syödessä. Toisinaan esimerkiksi salaateissa voi olla kiviä tai muuta sinne kuulumatonta, jolloin yksi puraisu voi viedä koko hampaan. Aina ensiksi kannattaa kuitenkin hakeutua hammaslääkäriin, joka arvioi tilanteen ja kertoo sinulle miten hammasta kannattaa lähteä hoitamaan. Jos vaihtoehtona on vain hampaan poistaminen ja tekohampaan asentaminen, silloin tämä itse muovailtava hammas voi olla hyvä väliaikainen ratkaisu.