Valitse sivu

hampaan paikkaaminen itseJos sinulta puuttuu hammas, on aika laittaa suu takaisin kuntoon. Hampaiden kunnostus onnistuu myös pienellä budjetilla.

Hampaan paikkaaminen itse

Hampaiden korjaaminen itse voi kuulostaa vaikealta ellei lähes mahdottomalta ajatukselta. Tarjoamme tähän kuitenkin helpon ja kätevän ratkaisun. Valmistamme nimittäin hammasmassaa, jonka avulla voit täyttää puuttuvan hampaan aiheuttaman kolon suussasi. Hammasmassan avulla voit tehdä itsellesi uuden hampaan puuttuvan tilalle. Massa sopii niin etuhampaisiin, kulmahampaisiin kuin pieniin poskihampaisiinkin. Takaposkihampaisiin sitä ei suositella. Hammasmassan voi myös itse värjätä sopimaan paremmin vastaamaan omien hampaittesi sävyä. Kokeile miltä suusi näyttäisi uuden hampaan kanssa.

Massa kiinnitetään viereisiin hampaisiin painamalla. Sinulla tulee olla siis tukevat hampaat molemmin puolin puuttuvaa hammasta. Tämä ratkaisu ei toki korvaa oikeaa pysyvää hammasta. Tällä hammasmassalla valmistetulla hampaalla ei nimittäin kannata syödä tai nukkua. Se sopii tilanteisiin, joissa haluat peittää väliaikaisesti puuttuvan hampaasi.

Tämä on edullinen ratkaisu ikävään pulmaan. Voit hankkia pakkauksen meiltä alle kahdenkymmenen euron. Tuote toimitetaan pikaisesti postitse. Saat avun siis nopeasti. Oikea pysyvä tekohammas maksaa pahimmillaan useita tuhansia euroja ja saattaa olla todella pitkä prosessi. Siihen voi sisältyä monta hammaslääkärikäyntiä ja lukuisia operaatioita. Sinulla tulee olla siis budjetissa tarpeeksi rahaa varattuna, jotta voit lähteä tähän projektiin. Sillä välin kun keräät rahaa uusiin tekohampaisiisi ja hammaslääkärikäynteihin, voit käyttää tätä väliaikaista hammasmateriaalia.

Vahinko sattuu äkkiä

Hammastapaturma voi sattua milloin vain ja kenelle tahansa. Vahingot sattuvat äkkiä ja niiden aiheuttaman vauriot voivat olla elinikäiset ja kalliit. Esimerkiksi kesäaikaan voit kaatua trampoliinilla hyppiessä ja lyödä hampaan tai talvella laskettelurinteessä voi käydä sama juttu. Monissa mailapeleissä vaarana on se, että vastustajan maila osuu sinua suuhun ja hampaasi katkeaa. Tämän takia kannattaa kaikenlaisissa kontaktilajeissa käyttää ehdottomasti hammassuojia. Aiemmin niiden käyttöä saatettiin jopa häpeillä, mutta nykyään hyvä suojautuminen tällaisia ikäviä ja kalliita vammoja vastaan on vain järkevää. Hammassuojat eivät välttämättä ole mukavat suussa, mutta eivät myöskään se tekohampaat ja se pitkä ja kallis prosessi, joka sinua hammaslääkärissä odottaa, kun saat vaikkapa kiekon suuhusi lämäristä.

Jos näin sinulle on kuitenkin käynyt ja tarvitset uusia hampaita, voit kokeilla tarjoamme vaihtoehtoa. Tämä väliaikainen ratkaisu tuo pienen helpotuksen siihen huoleen, joka hampaiden kunnostusprosessi aiheuttaa. Nyt sinulla on tarpeeksi aikaa kerätä rahaa saadaksesi itsellesi hyvät ja toimivat hampaat. Kokeile vaihtoehtoamme, jos koet sen itsellesi hyväksi ratkaisuksi ongelmaan.