Valitse sivu

hammassiltaHampaan voi menettää monella tavalla. Se voi esimerkiksi rikkoontua onnettomuudessa. Esimerkiksi kaatumisen seurauksena hampaaseen voi kohdistua niin kova isku, että hampaan juuret vaurioituvat ja vähitellen se kuolee. Jos hampaan juuret ovat pilalla, hammas voi tippua tai haljeta myöhemmin pois. Hampaan voi menettää myös huonon hammashoidon seurauksena. Esimerkiksi hampaan paikkaamisen laiminlyöminen tai ikenien päästäminen huonoon kuntoon voi aiheuttaa hampaan irtoamisen. Puuttuvan hampaan korvaaminen on aina melko kallista. Hammaslääkärissä uuden hampaan kustannusarvio on aina tapauskohtainen. Toisinaan hampaan korjaaminen onnistuu paikkaamisella, toisinaan voidaan joutua laittamaan suuhun uusi hammas. Uudet tekohampaat tai hammassilta maksavat jopa tuhansia euroja. Hampaiden korjaaminen entiselleen vie siis paljon rahaa lompakosta. Julkisella puolella hampaiden korjaaminen on yleensä paljon edullisempaa. Julkisen puolen ongelma on kuitenkin pitkät jonot, joiden vuoksi voit joutua olemaan ilman hammasta useita kuukausia. Kaikkia puuttuvia hampaita ei kuitenkaan edes paikata julkisella puolella. Tämän vuoksi sinulla tulee olla tarpeeksi rahaa hankkiaksesi itsellesi puuttuvan hampaan tilalle uuden.

Edullinen vaihtoehto

Jos sinulla ei juuri nyt ole rahaa käydä hammaslääkärissä täyttämässä puuttuvan hampaan tuomaa aukkoa, voit kerätä siihen rauhassa rahaa ja käyttää sillä aikaa suussasi väliaikaista hammasta. Väliaikainen hammas on hyvä hätäratkaisu tilanteisiin, joissa suusi tarvitsee täytettä nopeasti ja edullisesti.

Väliaikaisen hampaan valmistamiseen tarvittavan materiaalin voi kätevästi tilata nettisivuiltamme. Itse valmistettu tekohammas kiinnitetään painamalla se puuttuvan hampaan viereisiin hampaisiin. Sinulla tulee olla siis tukevat hampaat molemmin puolin puuttuvaa hammastasi. Hampaan materiaalin voi sävyttää vastaamaan se omien hampaidesi väriä. Puuttuva hammas voidaan siis korvata helposti tällä väliaikaisella hammasmateriaalilla. Voit muovailla siitä itse kotonasi täysin rauhassa suuhusi sopivan hampaan. Voit kokeilla itse, kuinka hyvät hammaslääkärintaidot sinulla on. Hampaan valmistamiseen tarkoitettu materiaali lähetetään sinulle noin kolmen päivän kuluessa tilauksesta. Saat siitä siis nopean avun, mikäli tarvitset tekohampaita nopeasti.

Itse valmistettavat tekohampaat ovat erittäin edulliset, eli alle 20 euroa. Näin halvalla et pääse korjaamaan hampaitasi edes julkisella puolella. Tämä hammasmateriaali kestää suussa pitkään, mutta sinun täytyy muistaa, että sen kanssa ei kannata syödä tai nukkua. Itse valmistettava hammas sopii tilanteisiin, joissa sinulla täytyy olla hymy kunnossa edullisesti. Voit kokeilla tätä hammasmateriaalia, kun esimerkiksi olet hammaslääkärijonossa ja odotat uutta tekohammastasi tai keräät varoja uuden hampaan hankkimiseen. Tilaus on edullinen ja näppärä ratkaisu tilapäisen hampaan tai hampaiden tarpeeseen.