Valitse sivu

itsehoito hampaan paikkausTilapäisen tekohampaan voi tilata halvalla netistä. Voit tilata sen sivuiltamme diyhammas.fi. Voit itse muovailla pakkauksen aineesta itsellesi väliaikaisen hampaan. Tämä on hyvä ratkaisu, kun tarvitset nopeasti suuhusi hampaan, mutta sinulla ei ole varaa hammaslääkäriin tai jono sinne on pitkä. Voit nyt muovailla itsellesi hampaan ja sävyttää sen muihin hampaisiisi yhteensopivaksi. Voit muovailla aineesta monta kertaa hampaan, kun tarvitset sitä.

Valmista itse tekohammas

Itsehoito hampaan paikkaus ja itse valmistettu tekohammas voi kuulostaa hassulta, mutta väliaikaisen hampaan valmistaminen on helppoa ja kätevää. Pakkauksessa on selkeät ohjeet, joiden avulla saat nopean ratkaisun puuttuvaan hampaaseesi. Tekohammas ei kuitenkaan kestä hyvin syömistä eikä sen kanssa kannata nukkua, mutta sitä voi käyttää ratkaisuna kun tarvitset edustuskelpoisen hymyn esimerkiksi julkisissa paikoissa liikkuessasi. Tekohammas kiinnitetään kahteen viereiseen hampaaseen ja sen tulisi pysyä hyvin kiinni suussa pakkauksessa mukana tulevien ohjeiden avulla. Voit siis tilata meiltä tuotepakkauksen, joka auttaa sinua peittämään puuttuvan hampaan aukon suussasi. Itse muovailtava hammas sopii sekä etuhampaisiin että kulmahampaisiin ja pieniin poskihampaisiin. Kaiken lisäksi tämä on edullista sillä, pakkauksen saa alle 20 eurolla. Saat pakkauksen nopeasti kotiisi postin kautta, joten sinun ei tarvitse olla kauaa ilman hammasta. Kannattaa siis kokeilla tätä edullista vaihtoehtoa, jos tarvitset pikaisesti ratkaisun hammaspulmaasi.

Itse muovailtavan hampaan valmistus on helppoa. Sinun ei tarvitse olla suurikaan taiteilija tai hammaslääkäri, jotta saat aineesta valmistettua itsellesi hampaan. Suomenkielisten nettisivujen kautta tilaaminen on helppoa. Tuote lähetetään Alankomaista postilla ja se on kotiovellasi viimeistään kolmen päivän sisällä tilaamisesta. Tämä itse muovailtava hammas on valmistettu myrkyttömästä materiaalista, joten sinun ei tarvitse olla huolissaan sen sisältämistä aineista. Hammas pitää itse itsensä paikoillaan, joten sinun ei tarvitse liimata sitä mitenkään muihin hampaisiin.

Nopea apu

Hampaan puuttuminen on aina ikävää ja uuden hampaan valmistaminen on kallista. Tekohampaat voivat maksaa hyvin paljon hammaslääkärillä, joten uuden hampaan hankkiminen siellä voi olla kallista. Yhden hampaan proteesi voi maksaa jopa tuhansia euroja. Toisinaan tekohampaan tarve voi tulla hyvin nopeasti. Esimerkiksi tapaturman vuoksi voi menettää hampaan. Tällaisia ikäviä sattumuksia voi tapahtua kenelle tahansa ja milloin vain. Kaikki eivät ole varautuneet uuden hampaan hankkimiseen näin yhtäkkiä. Jos hampaasi on vaurioitunut, kannattaa kuitenkin hakeutua nopeasti oikeaan hammaslääkäriin ja pyytää häneltä kustannusarvio ja suunnitelma siitä, mitä hampaallesi tarvitsisi tehdä. Sillä aikaa kun keräät varoja uuteen hampaaseesi voit käyttää tätä varahammasta suussasi. Itse valmistettu hammas kestää kuukausia, joten sinulla on runsaasti aikaa kerää hammasta varten tarvittavat rahat itsellesi kasaan. Älä siis huoli jos sinulla ei juuri nyt ole varaa pysyvään tekohampaaseen.