Valitse sivu

yhden hampaan proteesiTekohammas on kallis investointi ja sen tarve voi tulla yllättäen. Tekohammas eli implantti asennetaan pysyvästi suuhun, jossa sen tulisi pysyä vuosikymmeniä. Monelle tekohampaan tarve voi tulla täysin yhtäkkiä esimerkiksi tapaturman seurauksena. Oma hammas voi vammautua vaikkapa iskusta tai kaatumisesta. Hampaan puuttuminen on aina harmittava asia ja monet haluavat uuden hampaan mahdollisimman nopeasti. Vielä joitain vuosikymmeniä sitten oli tavallista, että ihmisiltä puuttui hampaita, mutta nykyisin puuttuva hammas varsinkin näkyvältä paikkaa suusta on melko harvinaista.

Kallista ja aikaa vievää

Hampaiden korjaaminen on yleensä kallis prosessi. Yksityisellä puolella voi joutua maksamaan uudesta tekohampaasta monia satoja ellei tuhansia euroja. Hoidon saa siellä kyllä nopeasti, mutta kaikilla ei ole varaa hankkia heti uutta hammasta. Julkisella puolella hampaiden uusiminen voi olla paljon edullisempaa, mutta myöskin hitaampaa. Pahimmassa tapauksessa julkisella puolella ei edes laiteta sinulle uutta hammasta, sillä puuttuvan hampaan voidaan katsoa olevan pelkästään kosmeettinen haitta. Julkisella puolella hoidetaan vain toiminnallista haittaa aiheuttavia hampaiden puuttumisia, joten voi olla että et edes saa julkiselta puolelta apua puuttuvaan hampaaseesi. Pelkkä yhden hampaan proteesi voi maksaa sekin maltaita ja odotusaika on pitkä.

Tähän on ratkaisu!

Onneksi on olemassa ratkaisu tähän ongelmaan. Voit tilata väliaikaisen tekohampaan nopeasti ja helposti netin kautta. Täyttämällä tilauslomakkeen saat itsellesi postitse pakettimme, joka sisältää kaiken mitä tarvitset oman tekohampaan muovaamiseen. Hampaan voi sävyttää pakkauksessa tulevien ohjeiden avulla vastaamaan omien hampaidesi väriä. Tämä tekohammas kiinnitetään viereisten hampaiden avulla suuhusi, joten sinulla tulee olla molemmin puolin puuttuvaa hammastasi oikeat hampaat. Hampaan pitäisi pysyä tiukasti kiinni suussasi pakkauksen ohjeiden avulla. Se ei tietenkään ole yhtä kestävä ja tukeva kuin oikea hammas tai oikea tekohammas, mutta ajaa väliaikaisen hampaan tarvetta hyvin. Voit esimerkiksi kiinnittää tämän tekohampaan kun lähdet kaupungille tai juhlimaan ja sinulla pitää olla purukalusto kunnossa.

Muovaile itse

Tämän itse muovailtavan tekohampaan kanssa ei kannata myöskään syödä tai nukkua. Pahimmassa tapauksessa hammas voi irrota syödessäsi tai nukkuessasi, jolloin se joutuu kurkkuusi. Kyseessä on vain tilapäinen ja edullinen ratkaisu puuttuvan hampaan aukon peittämiseen. Tätä tuotetta ei myöskään kannata käyttää poskihampaissa, mutta poskihampaiden aukot eivät näykään niin hyvin kuin aukot, jotka ovat etuhampaissa, kulmahampaissa tai pienissä poskihampaissa. Kaikissa näissä muissa puuttuvissa hampaissa voit siis käyttää tätä itse muovailtavaa hammasainetta aivan hyvillä mielin. Voit saada tästä itse valmistettavasta tekohampaasta edullisen ratkaisun hammasongelmaasi.