Valitse sivu

uusi hammas nopeastiTämä voi kuulostaa hullulta, mutta voit valmistaa itse oman tekohampaasi. Meillä on tarjota siihen kaikki mitä tarvitset. Pystyt muovailemaan itse itsellesi hampaan, jolla täyttää puuttuvan hampaan tuoma aukko suussasi. Tekohammasmateriaali on täysin itse muovailtavaa ja se kiinnitetään puuttuvan hampaan viereisiin hampaisiin. Painat materiaalin lujasti kiinni kahteen ympäröivään hampaaseen, joiden avulla sen pitäisi pysyä suussasi hyvin. Voit käyttää tätä itse valmistettavaa tekohammasta missä tahansa liikutkin. Voit peittää sen avulla puuttuvan hampaan aiheuttaman aukon suussasi ja hankkia näin aikaa itsellesi kerätä tarvittava summa rahaa oikean tekohampaan hankkimiseen hammaslääkäriltä.

Helppo muotoilla ja kiinnittää

Tekohammas on aina suuri investointi. Pahimmillaan uudet hampaat, jos niitä joudutaan hankkimaan useita kappaleita, voivat maksaa monia satoja euroja.  Jos tällainen hampaiden tarve tulee eteen äkkiä, kaikilla ei aina ole näin suurta rahasummaa varattuna omalla pankkitilillä. Halpa ja edullinen ratkaisu on kuitenkin nämä netistä kätevästi ja turvallisesti tilattavat tekohampaat, jotka voit itse muovata omaan suuhusi sopiviksi. Hampaan kiinnittäminen ei satu, sillä painat sen vain kiinni kahteen muuhun puuttuvan hampaan ympärillä olevaan hampaaseen. Tämä on siis myös hyvä väliaikainen ratkaisu siinä tapauksessa, jos olet hammaslääkäripelkoinen. Monen hammaslääkäripelkoisen voi olla vaikeaa saada aikaiseksi ajan varaamista hammaslääkäriltä ja itse tekohampaan kiinnittäminen suuhun voi kuulostaa ikävältä toimenpiteeltä. Väliaikainen hammas on hyvä ratkaisu myös siinä tapauksessa, että keräät voimia oikean hampaan ajanvaraukseen.

Tekohammas netistä on helppo ja edullinen tapa saada suu taas näyttämään täydelliseltä. Sinun ei tarvitse pelätä, että tekohammas loistaisi esimerkiksi hohtavan valkoisena suussasi ja erottuisi näin muista omista hampaistasi. Pakkauksessa on ohjeet, joiden avulla pystyt itse helposti sävyttämään hampaan vastaamaan omien hampaidesi väriä. Tällä tavoin saat sen uppoamaan omaan hammasrivistöösi ja loihtimaan itsellesi kauniin hymyn.

Uusi hammas nopeasti

Tekohammas, jonka voit tilata netistä maksaa vain parikymmentä euroa. Se ei siis ole suuri investointi, vaan voit hankkia tekohammaspaketin milloin vain. Tilaaminen on helppoa ja paketti tulee postitse erittäin nopeasti, jopa muutamassa päivässä. Jos sinulta puuttuu hammas ja tarvitset äkkiä tilalle uuden hampaan, mutta sinulla ei ole varaa tai aikaa odottaa hammaslääkäriä, tämä on hyvä tilapäinen ratkaisu.

Voit kokeilla itse, miten hammaslääkärin tehtävät sinulta onnistuvat. Sinun ei tarvitse olla kovinkaan näppärä käsistäsi muotoillaksesi itsellesi tästä materiaalista toimivan hampaan. Tämä hammas toimii lähinnä esteettisenä ratkaisuna, sillä valitettavasti syödessä tai nukkuessa se saattaa irrota. Voit kuitenkin käyttää samaa hammasta monta kertaa ja kiinnittää se yhä uudelleen suuhusi puuttuvan hampaan viereisiin hampasiin. Kiinnittämiseen ei tarvita mitään liimoja tai muita kiinnittymismateriaaleja, vaan hampaan oma aine kiinnittyy hampaisiisi.